Cum poți să îți rezolvi problemele care te frământă la psihologul tău de încredere din Cluj? (P)

Cu toții știm că pe măsură ce înaintăm în vârstă, ajungem să ne confruntăm adesea cu o gamă largă de situații și probleme, care ne pot afecta pe plan psihic. Dacă te-ai confruntat la un moment dat în viață cu o problemă a cărei rezolvare a consumat prea multe resurse interioare, poți apela cu încredere la un psiholog pentru ajutor specializat. În general, nu există situații perfecte la problemele tale, însă tehnica prin care le rezolvi te conduce spre cel mai eficient plan de acțiune.

Pentru început, trebuie să identifici problema ca mai apoi să te putem ajuta să stabilești strategia prin care o poți rezolva. Apelând la serviciile oferite de cabinetul de psihologie Cluj – ProPsyche, poți ajunge la un rezultat dorit, într-un timp mai eficient și cu pierderi emoționale mai mici. Aici vei descoperi o atmosferă profesională, primitoare și degajată având ocazia să poți vorbi liber despre toate problemele care te copleșesc. Aici este locul în care nu o să fii niciodată judecat, catalogat sau etichetat și unde vei găsi oportunitatea de a avea grijă de tine. Prin ascultare, înțelegere și comunicare eficientă, încerc să ofer cadrul ideal în care problemele de ordin psihologic ale oricărei persoane pot fi asistate și rezolvate cu profesionalism.

Datele statistice sunt îngrijorătoare și spun ca peste 2 milioane de români suferă de depresie, 80% din cupluri prezintă acte de infidelitate și 31.147 de cupluri au divorțat în România în anul 2017. Alege să nu te numeri printre aceste persoane și apelează cu încredere la Propsyche.

Consiliere de Cuplu

Într-un cuplu, cele mai întâlnite cauze de probleme sunt aptitudinile deficitare de comunicare, incompatibilitatea, diverse afecțiuni și tulburări psihologice ( alcoolism, violență domestică, depresia, anxietatea, etc).

Datorită terapiei de cuplu, pot ieși la iveală gânduri și emoții neplăcute, provocări diverse, procesul terapeutic în descoperirea și dezvoltarea acestora, iar rezultatele și beneficiile sunt de lungă durată.

Conștientizarea problemelor este foarte importantă, precum și a cauzelor lor, lucru care se poate face prin bine apelarea la un ajutor specializat. Terapia de cuplu poate duce la îmbunătățirea calității conviețuirii în doi, la eliminarea problemelor și cauzelor lor, dar și la dobîndirea unor aptitudini necesare evitării altor probleme pe viitor.

De ce să apleze la Cabinet Individual Psihologie Cluj ?

Pentru că am un singur crez – să-mi ajut aproapele, iar acest lucru s-a transformat în profesie. Știu să ascult fără să judec, să ofer susținerea și încrederea mea când este nevoie. Nicio persoană nu este în totalitate imună în fața emoțiilor, iar în situațiile când se vede nevoită să accepte că are o problemă, are nevoie de mult curaj pentru a cere ajutorul și astfel să-și pună sufletul și viața în mâinile altei persoane, în adevăratul sens al cuvântului.

Fiind un observator fin al comportamentelor umane, m-am specializat în studiul psihologiei și sunt psiholog autonom atestat de către Colegiul Psihologilor și psiholog în psihologia muncii și transporturilor atestat de către Colegiul Psihologilor din România. Dețin atestatul de liberă practică în psihologie clinică și sunt licențiat al Facultății de Psihologie din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din Târgu Mureș specializarea Psihologie Clinică și Intervenție în Psihoterapie. Particip periodic la cursuri, workshopuri și conferințe de specialitate.

Așadar, indiferent de problema pe care o ai, eu sunt aici să îți ofer sprijul de care ai nevoie.

Vino la psihologul tău de încredere și viața ta se va schimba radical, în bine!

Programează-te online pe https://propsyche.ro/ sau la numărul de telefon 0753 800 860.

2018-12-05T13:35:20+00:00
Sună Acum