Vino să rezolvăm lucrurile care te frământă la psihologul tău de încredere din Cluj!

Cu cât înaintăm în vârstă, ajungem să ne confruntăm adesea cu o gamă largă de situații și responsabilități, care ne pot afecta pe plan psihic. Dacă vrei să eviți aceste probleme contactează serviciile de psihologie Cluj oferite de ProPsyche. Aici vei descoperi o atmosferă profesională, dar totodată primitoare și ai ocazia să vorbești liber despre toate problemele ce te copleșesc, nu o să fii niciodată judecat, catalogat sau etichetat, vei găsi oportunitatea de a avea grijă de tine. Prin comunicare, ascultare și înțelegere încerc să ofer cadrul ideal în care problemele de ordin psihologic ale oricărei persoane pot fi asistate și rezolvate cu profesionalism.

Conform ultimelor studii, 2 milioane de români suferă de depresie, 80% din cupluri prezintă acte de infidelitate și 31.147 de cupluri au divorțat în România în anul 2017.

Consiliere de Cuplu

Într-un cuplu, relațiile dintre parteneri sunt foarte complexe, fiecare venind în relație cu o istorie de viața personală, cu propriile experiențe, gânduri, sentimente legate de trecut, prezent și viitor. Cele mai întâlnite cauze de probleme în cuplu sunt aptitudinile deficitare de comunicare, incompatibilitatea, diverse afecțiuni și tulburări psihologice ( alcoolism, violență domestică, depresia, anxietatea, etc). Prin terapia de cuplu, pot ieși la iveală gânduri și emoții neplăcute, provocări diverse, procesul terapeutic în descoperirea și dezvoltarea acestora, iar rezultatele și beneficiile sunt de lungă durată. În primul rând este importantă conștientizarea problemelor, a cauzelor lor și bineînțeles de a apela la un ajutor specializat (psiholog Cluj). Terapia de cuplu poate duce la îmbunătățirea vieții în doi, la eliminarea problemelor și cauzelor lor, dar și la achiziționarea unor aptitudini necesare evitării altor probleme pe viitor.

Cine sunt eu ? Psiholog Cluj – Dendiu Ioan Dan

Crezul meu este unul singur – să-mi ajut aproapele, iar acest lucru s-a transformat în profesie. Știu să ascult fără să judec, să ofer susținere atunci când e nevoie și ofer toată  încrederea mea. Nimeni nu este în totalitate imun în fața emoțiilor, iar în situațiile când se vede nevoit să accepte că are o problemă are nevoie de mult curaj pentru a cere ajutorul și astfel să-și pună sufletul și viața în mâinile altei persoane în adevăratul sens al cuvântului.

În ceea ce privește studiile care mă certifică in acest domeniu, dețin atestatul de liberă practică în psihologie clinică, sunt psiholog autonom atestat de către Colegiul Psihologilor și psiholog în psihologia muncii și transporturilor atestat de către Colegiul Psihologilor din România. Sunt licențiat al Facultății de Psihologie din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din Târgu Mureș specializarea Psihologie Clinică și Intervenție în Psihoterapie. Masterand în cadrul Universității Dimitrie Cantemir, de asemenea cu specializarea Psihologie Clinica. Sunt membru al Colegiului Psihologilor din România din anul 2015 și desfășor activități de voluntariat în cadrul spitalului de Psihiatrie din Târgu Mureș. Particip periodic la cursuri, workshopuri și conferințe de specialitate.

Indiferent de problema pe care o ai, sunt aici să te ajut.

Vino la psihologul tău de încredere și viața ta se va schimba radical, în bine!

Programează-te online pe https://propsyche.ro/ sau la numărul de telefon 0753 800 860.

2018-12-05T13:32:44+00:00
Sună Acum